декоративни мазилки Пазарджик

    Фирмата ни е основен дистрибутор и   търговец на интериорни, екстериорни бои,   декоративни бои и мазилки.Предлагаме Ви   висококачествени продукти ,с които да   декорирате и обновите дома  си.   Декоративните мазилки ,които Ви   предлагаме са подходящи,както за   модерен,така и за класически   интериор,имаме избор за всеки вкус. 

  При нас  може да намерите също и висококачествени бои за дърво и метал, лакове и консерванти за дърво.


     Каним Ви да посетите и магазините ни и сами да се убедите в богатия асортимент, конкурентните цени и качественото обслужване.

   Габ Груп ЕООД разполага с два магазина в гр.Пазарджик:

ул.“Мария Шутич“№4(срещу Kaufland) тел:0892280804

ул.“Ал.Стамболийски“63Б(на кръстовището на Lidl) тел:0892280804


    Търговските марки ,с които работим и педлагаме на клиентите си са:

           Fleetwood(Ирландия)-създадена през 1950г.,компанията е водещ производител на интериорни бои с изключително висока покривност и голямо разнообразие от цветове.

       Primacol(Полша)-Производител на декоративни мазилки,бои и латекси. Primacol се състои от две допълващи продуктови линии. Primacol Professional е пълна гама от строителни препарати за довършителни работи и обновяване на интериори и фасади. Primacol Decorative е творческа система за декорация на интериора.

Tambour(Израел)-Основана през 1936 г., Tambour е лидер в индустрията на израелския пазар за строителни продукти. Специализирана в производството и маркетинга на качествени декоративни бои. Цялостните решения на Tambour за нуждите на клиентите им предлагат висока степен на доверие в крайния резултат, състоящ се от пълна гама от компоненти и материали - всички произведени от един и същ висококачествен производител - които си взаимодействат с най-високите стандарти.

Cameleo(Полша)-Камелео е семейна компания от Полша, специализирана в производството на декоративни мазилки и структурни бои за стени и подове.                                                                 

  

            Tilas(Италия)-От 1957 г. Tilas Industria Vernici произвежда и разпространява на национално и международно ниво пълна гама декоративни бои, стенни бои, водни емайли и строителни аксесоари. 

    За да направим работата на нашите клиенти лесна и прецизна,предлагаме бояджийски и декораторски инструменти с високо качество:

      QPT(Швеция)-Богат асортимент от бояджийски и декораторски инструменти с отлично качество.

 WOOSTER(САЩ)-Wooster Brush Company е създадена през 1851 г. и е един от най-старите производители на инструменти за боядисване в САЩ.Wooster продължaва традицията на новаторските разработки и днес е известна като водещ иноватор на апликатори. Някои от най-популярните марки на бояджийското оборудване на пазара са направени от The Wooster Brush Company.

Zepar(Полша)-Съвсем млада компания, създадена през 2005 г. Благодарение на модерната технология и професионалния и опитен екип от работници достигат високо качество на всички техни продукти. Те произвеждат с най-голямо внимание и от най-добрите суровини.